AKRO maakt

Akro is de betrouwbare en innovatieve partner als het gaat om het inrichten van een museum, tentoonstelling, experience, science centre of bezoekerscentrum. We zijn van nature nieuwsgierig en investeren veel in de laatste technieken en in de vaardigheden en kennis van onze mensen. We zijn goed in het combineren van materialen en disciplines tot een inspirerende belevenis voor bezoekers.

Bij Akro maken we uw museuminrichting, tentoonstelling, science centre, bezoekerscentrum of experience nog echt zelf. We doen dat in onze timmerfabriek in Assendelft. Waar u kunt zien hoe wij met onze eigen handen en innovatieve machines aan uw project werken. Elke dag ervaren we opnieuw wat de mogelijkheden zijn van alle materialen en hoe we deze slim kunnen toepassen. Die ervaring zorgt ervoor dat wij u vooraf en tijdens een project goed kunnen adviseren. Geen verrassingen.

Kortom: Akro maakt… uw experience.

https://akromusea.nl/wp-content/uploads/2018/02/Natuurmonumenten-informatie-centrum9.jpg

Vrijblijvend advies over de inrichting van uw tentoonstelling of experience?

Inspirerende tips over de belevenis van uw bezoekers ontvangen?
Schrijf je hier in.

AKRO maakt uw experience:

Museuminrichting, tentoonstelling, science centre, bezoekerscentrum of experience. We doen dat in samenwerking met ontwerpbureau’s, curatoren en instellingen zelf.

Contact

Industrieweg 30-32
1566 JP Assendelft
Tel.: 075 - 63 18 859
info@akromaakt.nl
Kijk ook op:          akrosigning.nl     akrointerieur.nl